nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Évekig rács mögött ült a taxist összeszurkáló férfi

Évekig rács mögött ült a taxist összeszurkáló férfi

Márciusban szabadult az a 32 éves férfi, aki pár napja megkéselt egy 64 éves taxist Budapesten.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Többször is rabolt már az a férfi, aki péntek hajnalban több mint hússzor megszúrt egy budapesti taxist. A Tények úgy tudja, az elkövető márciusban szabadult a rácsok mögül, előtte nyolc évet volt fegyházban, szintén rablásért.

A férfi péntekre virradóra taxizott a Nagyvárad térről Pesterzsébetre. Ott támadta meg a 64 éves taxisofőrt, több mint 20 késszúrást ejtett rajta, majd elmenekült a helyszínről.

A fővárosi nyomozók még aznap elfogták Vecsésen a 32 éves G. Richárdot. A rendőröknek elismerte, hogy összeszurkálta a taxist. Arra hivatkozott, hogy pénzre volt szüksége. A bíróság hétfőn dönt előzetes letartóztatásáról.

A taxisnak nem voltak ugyan életveszélyesek a sérülései, de támadóját akár emberölési kísérlettel is meggyanúsíthatják.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon