Aktuális

Autós üldözés és lövöldözés volt Gyálon

Az egyik autós szándékosan ment neki a másik autónak, aztán verekedés tört ki, előkerült egy kard, és lövések is eldördültek.

Verekedés tört ki Gyálon szombaton délután egy közlekedési balesetet követően, amelyben három személyautó ütközött – közölte a rendőrség.

Az ütközésben érintettek és azok családtagjai a helyszínen összeverekedtek, különböző eszközökkel bántalmazták egymást, többen megsérültek.

A verekedésben részt vevő egyik személy feltehetően gumilövedékes riasztófegyverből több lövést is leadott. Mire a rendőrök kiérkeztek, a bántalmazásban részt vevő személyek közül többen elhagyták a helyszínt, a rendőrök őket próbálják azonosítani.

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2018. május 26-án a Pest megyei Gyálon, a Vecsési úton, ahol két személyautó és egy terepjáró ütközött egymással. Az ütközést követően verekedés tört ki, és feltehetően gumilövedékes riasztófegyverből lövések is eldördültek. A helyszínen ketten megsérültek (MTI Fotó: Lakatos Péter)

Az Index azt írja a helyiek elmondása alapján, hogy a karambol előtt autós üldözés is volt, az egyik autós direkt ment neki a másik autónak. Állítólag egy nagy méretű kard is előkerült, az egyik férfi pedig egy bottal verte be a másik kocsi szélvédőjét.

A rendőrség garázdaság bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top