Aktuális

Időjárás: erre készülj a következő napokban

Nem hoz nagy változást az időjárás a következő napokban. Egyet tanácsolhatunk: az esernyőket ne hagyjátok otthon!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a következő napokban felhős, napos zivatarokkal tarkított idő várható.

Vasárnap: gomolyfelhős, napos időre számíthatunk, szórványosan – nagyobb számban inkább a Dunától keletre – alakul ki zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, szélerősödés zivatar környezetében lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 30 fok között várható.

Hétfő: a vasárnaphoz hasonlóan gomolyfelhős, napos idő várható, szórványosan alakul ki zápor, zivatar. A délkeleti, keleti szél néhol megélénkül, csak zivatar környezetében erősödhet meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között valószínű.

Kedd: a napos idő mellett néhol zápor, zivatar előfordulhat. A délkeleti, keleti szelet sokfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top