nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Időjárás: erre készülj a következő napokban

Időjárás: erre készülj a következő napokban

Nem hoz nagy változást az időjárás a következő napokban. Egyet tanácsolhatunk: az esernyőket ne hagyjátok otthon!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a következő napokban felhős, napos zivatarokkal tarkított idő várható.

Vasárnap: gomolyfelhős, napos időre számíthatunk, szórványosan – nagyobb számban inkább a Dunától keletre – alakul ki zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, szélerősödés zivatar környezetében lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 30 fok között várható.

Hétfő: a vasárnaphoz hasonlóan gomolyfelhős, napos idő várható, szórványosan alakul ki zápor, zivatar. A délkeleti, keleti szél néhol megélénkül, csak zivatar környezetében erősödhet meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között valószínű.

Kedd: a napos idő mellett néhol zápor, zivatar előfordulhat. A délkeleti, keleti szelet sokfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között valószínű.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon