Aktuális

Így fogták el a taxist agyonszurkáló Richárdot – videó

A fővárosi nyomozók még aznap azonosították és elfogták azt a férfit, aki péntek hajnalban többször megszúrt egy taxisofőrt.

Mint arról beszámoltunk, Budapest XX. kerületében, az Ady Endre téren egy ismeretlen személy többször megszúrt egy taxisofőrt. A BRFK nyomozói azonosították és a Bűnügyi Bevetési Osztály közreműködésével Vecsésen elfogták a 32 éves G. Richárdot – írja a police.hu.

A gyanú szerint a férfi 2018. május 25-én az éjszakai órákban leintett egy taxit Budapest IX. kerületében, és a taxisofőrt arra kérte, hogy vigye el egy budapesti címre. Útközben azonban a taxistól a pénzét követelte, majd egy késsel többször megszúrta. A sértett végül az Ady Endre téren állt meg, ahol az elkövető a pénzét elvette, majd elmenekült a helyszínről.

A férfit felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki, előterjesztést tettek előzetes letartóztatására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top