nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
Sokkoló: becsípte a mozgólépcső a felügyelet nélkül hagyott kisbaba ujjait – videó

Sokkoló: becsípte a mozgólépcső a felügyelet nélkül hagyott kisbaba ujjait – videó

A tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk az egyévesforma gyereket. Nem tudni, hogy az ujjait sikerült-e megmenteni.
NLCafé
f Ajánlom

Borzalmas baleset történt egy kínai bevásárlóközpontban: egy felügyelet nélkül hagyott kisbaba felmászott a mozgólépcsőre, amelynek a tetején becsípődtek az ujjai. A történteket egy biztonsági kamera is rögzítette – írja a Mirror.

A felvételen az látszik, ahogyan két gyermek, az egy év körüli kisbaba és egy háromévesforma fiú felfelé tart a mozgólépcsőn. A baba négykézláb utazik felfelé, arccal a lépcső alja felé fordulva. Amikor felérnek, az idősebb fiú lelép a mozgólépcsőről, a baba kezét azonban becsípi a szerkezet.

A nagyobbacska fiú megpróbált segíteni rajta, de hiába próbálkozott, nem tudta kiszabadítani a baba kezét. Eközben a mozgólépcső folyamatosan ment. A kisfiú végül elrohant segítségért, és nemsokára egy gyerekes anyukával tért vissza, aki elég ráérősen szemrevételezte az egészet, aztán nem csinált semmit. Végül az egyik üzletből érkezett valaki, aki végre valahára megállította a lépcsőt, majd kihívta a tűzoltókat. A kisbabát azonnal kórházba szállították, arról azonban nincsenek hírek, hogy sikerült-e megmenteni az ujjait.

A leginkább gyomorforgató az egészben az, hogy miközben a tűzoltók a baba megmentésén dolgoztak, a szülőket még mindig nem találták. Valószínűleg még mindig vásároltak, és észre sem vették, ami történt.

Figyelem! Az alábbi felvétel nagyon felkavaró, ezért csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk a megtekintését!

Az NLCafé keresi az Év Női Startupperét!
3 erős nő, 3 szuper ötlet, 3 vállalkozás Téged ki inspirál a legjobban?

SZAVAZOK!

Megosztás Facebookon