Aktuális

Kiugrott egy férfi a másodikról, így próbált menekülni a kőbányai rendőrök elől

Kiugrott egy férfi egy X. kerületi társasház második emeletéről, miközben menekült a rendőrök elől. Újra kellett éleszteni.

Egy gépkocsifeltörő nyomában járt a rendőrség kedden kora délután Budapesten, aki a X. kerületi Kőrösi Csoma Sándor úton feltört egy teherautót, de lebukott, és beszaladt a közeli Kápolna utca egyik többemeletes házába.

Amikor a rendőrök a keresésére indultak, a férfi kiugrott a társasház második emeletéről, és súlyos sérüléseket szerzett. A rendőrök ezt észlelve azonnal megkezdték a férfi újraélesztését, és értesítették a mentőszolgálatot. A rendőri újraélesztésnek és beavatkozásnak köszönhetően a sérültet a mentőszolgálat munkatársainak élve adták át – írja a rendőrség a Blikk megkeresésére.

„Néhány másodperccel az eset után értem oda, akkor láttam, hogy még küzdenek az életéért. Zuhanás közben beütötte a fejét a földszinti korlátba, valószínűleg emiatt sérült meg életveszélyesen” – mondta a Blikknek egy szemtanú.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top