Aktuális

Be akarta törni a kirakatot, kiütötte a visszapattanó kő – videó

Reggelre elsomfordált, a biztonsági kamera felvételeiből derült ki, mi történt.

Egy több mint 10 kilós kővel próbálta meg betörni egy üzlet kirakatát egy férfi Kiskunhalason, a kő azonban visszapattant, és a mellkasán eltalálta a betörőt. A férfi nyilvánvalóan nem számított arra, hogy az üveget olyan biztonsági fólia védi, amelynek köszönhetően még csákánnyal sem lehetne áttörni.

Az RTL Klub Híradója megszerezte a biztonsági kamera felvételeit. A videón jól látszik, hogy a kő olyan erővel ütötte meg a férfit, hogy az a földre zuhant, és perceken keresztül nem tudott felállni. A csatorna szerint az üzlet felett lakások vannak, a kő pedig olyan hangosan csapódott neki az üvegnek, hogy többen is kinéztek az ablakukon, ám mivel a sötétben nem láttak semmit, nem hívták ki a rendőröket.

A követ az üzlet tulajdonosa találta meg másnap reggel. Addigra a szerencsétlen betörő már összeszedte magát, és eltántorgott. A rendőrök rongálás miatt indították eljárást az ügyben.

Kattints a lejátszáshoz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top