Aktuális

Összeverekedett egy anyuka és egy 18 éves lány a WestEndben

„Megöllek!” – üvöltötte önkívületi állapotban az egyikük, pedig a beszámolók szerint csak egymásnak ütköztek.

Összeverekedett egy lányával sétáló 35 éves nő és egy 18 éves lány szerda délután Budapesten, a WestEnd bevásárlóközpontban – írja a 24.hu. A verekedőket végül a biztonsági őröknek kellett szétválasztani, a rendőrség garázdaság miatt indított eljárást ellenük. Egyikük meg is sérült, őt tolószékben vitték el a helyszínről.

A hírportál beszélt az egyik szemtanúval is. Ő azt mondta, az anyuka és hat év körüli kislánya éppen az éttermek felől jött földszinten, amikor két lány meglökte a kislányt a Rossmann előtt. 

Ezen összeszólalkoztak, majd az egyik lány hátulról egy szatyorral fejbe vágta az anyukát. A kislány anyja ezen annyira bedühödött, hogy hátrébb lépett, majd nekifutásból hasba rúgta a lányt, mindeközben a testvére ordított persze. Ezek után elkezdték tépni egymás haját, a lány kezéből kiesett és szétrobbant a turmixos pohár, majd mindketten a Rossmann kirakatának csapódtak. Az anyuka elgáncsolta a lányt, aki a földre esett, beverte a fejét, és lent is maradt. A testvérpár mindkét tagja ordított, az egyik a fájdalomtól, a másik pedig az anyukával, aki védte az igazát.

Mindez a beszámolók szerint nagyjából 12 másodperc alatt történt. Hamarosan egy biztonsági őr is odarohant, aki megpróbálta lenyugtatni a verekedőket, majd odaérkezett a többi biztonsági őr is. Ekkor az anyukát és lányát, valamint az egyik fiatalt beterelték a biztonsági szobába, a földön fekvő lányt tolókocsin vitték el.

Az egyik biztonsági őr így emlékezett vissza a történtekre:

Pont kezet mostam, amikor hallottam a hatalmas puffanást. Kirohantam  és láttam, hogy egy fiatal lány ül a kirakatunk előtt, szitkozódik, és fogta a fejét. Sírt nagyon. Közben pedig folyamatosan kiabált, hogy megöllek. Látszott, hogy nincs magánál. Nagyon furcsán viselkedett, nem tartom kizártnak, hogy valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt állt. De a másik, szőke hajú nőt sem kellett félteni. Folyamatosan azt ordította, hogy meg akarod ölni a lányomat?

A két verekedőnek garázdaság miatt kell majd bíróság elé állnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top