nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Meghalt Diószegi József

Meghalt Diószegi József

Ötvenkilenc éves volt, hosszas betegség után hunyt el.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Hosszan tartó betegség után 59 éves korában elhunyt Diószegi József, a Világgazdaság főmunkatársa – közölte az InfoStart. Diószegi újságírói pályáját a Köznevelés folyóiratnál kezdte. Külső munkatársként dolgozott a Magyar Rádiónak és a Figyelőnek is, majd 1995-től a Napi Gazdaság munkatársa volt, ahol kétszer is megválasztották az év újságírójának. 2015-ben csatlakozott a Világgazdasághoz. Pályája során számos szakmai kitüntetést kapott.

Az InfoRádióban Korányi G. Tamás, a Napi.hu tiszteletbeli főszerkesztője így nyilatkozott volt kollégájáról:

Húsz évig dolgoztam vele, ezalatt nagyon megszerettük, annál is inkább, mert nagyon szerény, nagyon nagy tudású, visszafogott, segítőkész, szerényen dolgozó kollégája, ugyanakkor alapembere volt a Világgazdaságnak és a Napi.hu-nak. Közlekedés, informatika, médiapiac, energetika – sokféle területtel foglalkozott, és bármilyen ügyben kértünk tőle segítséget, mindig szívesen segített és jól írt. Nagy űrt hagy maga után, nemcsak számunkra, hanem az olvasók számára is.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon