Aktuális

Ne így járjunk el, ha automata fegyvert találunk az erdőben!

Egy kárpátaljai férfi, saját elmondása szerint, gombászás közben bukkant az automata fegyverre. Sajnos azonban ezt csak akkor mondta el, amikor a rendőrök megjelentek az otthonában.

Az ilosvai hatóságokhoz a napokban érkezett a bejelentés, hogy egy helyi férfi egy feltehetően a második világháború idejéből származó fegyvert és annak tartozékait rejtegeti az otthonában – írja a Karpataljalap.net. 

A rendőrök ezért házkutatást tartottak a férfinál, ahol megtalálták a feltehetően PPS-41 típusú automata fegyvert. A szakértői vizsgálat megállapította, hogy a fegyver tökéletesen működőképes. 

A férfi – aki ellen büntetőeljárást indítottak – azt mondta, hogy még a tavalyi évben találta a fegyvert a Szinevéri-tó közelében, miközben gombát szedett. Arról egyelőre nincs hír, hogy miért gondolta jó ötletnek, hogy megtartsa a fegyvert, ahelyett hogy bejelentette volna a rendőrségen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top