Aktuális

Eltűnt egy térben nehezen tájékozódó férfi

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a megtalálásához.

A váci rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy „térben nehezen tájékozódó” eltűnt férfi megtalálásához.

A rendőrségi közlemény szerint a 33 éves Ladislav Rigó szlovák állampolgár május 13-án hajnalban szokolyai tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott magáról életjelet.

A férfi körülbelül 185 centiméter magas, vékony testalkatú, haja sötétbarna, gomba formára nyírva, szeme színe barna. Eltűnésekor sötétkék kapucnis kabátot, sötétkék farmernadrágot, szürke-fehér színű sportcipőt viselt, valamint magával vitt egy H&M feliratú fehér reklámtáskát.

Fotó: Police.hu

A váci rendőrök kérik, hogy aki az eltűnt személyt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Váci Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06 1/236-2883 telefonszámon, továbbá az ingyenesen hívható a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámát, illetőleg tegyen bejelentést a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top