Aktuális

Szívrohamot kapott, és meghalt egy érettségire siető diák Szombathelyen

A fiú indulás után, a lépcsőházban lett rosszul, majd összeesett a házuk előtt.

Szívrohamot kapott, és meghalt egy 18 éves szombathelyi diák, aki a magyarérettségire sietett hétfőn. A Bors Online a Nyugat.hu és a TV2 értesülései alapján járt utána a történteknek.

Mint kiderült, a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum Gépipari és Informatikai Szakgimnázium fiatal tanulója alig egy órával a magyar nyelv és irodalom írásbeli érettségi előtt vesztette életét. A fiú indulás után, a lépcsőházban lett rosszul, majd összeesett a házuk előtt.

Édesanyja azonnal mentőt hívott, és az egyik szomszéd beszámolója szerint a helyszínre érkező mentősök hosszú ideig próbálták újraéleszteni a fiút, de hiába: a kórházba vezető úton életét vesztette. Édesanyja percekkel a vizsga kezdete előtt telefonált be az iskolába, hogy velük is közölje a hírt. A TV2 úgy tudja, a fiatal gimnazista szívrohamot kapott, biztos eredményt azonban csak a boncolás adhat majd.

A csatorna szerint a fiú édesanyja a tragédia után teljesen összeomlott, azóta képtelen visszamenni a lakásba. Az egyik szomszéd azt mondta, több tragédia is történt a családban az elmúlt hónapokban: az édesanya először az apját, majd a férjét veszítette el.

Az elhunyt fiút az iskolában is gyászolják:

Olyan űrt hagyott maga után, amit nem tudom, mikor fogunk tudni feldolgozni. Előtte állt az élet

– mondta egyik ismerőse.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top