nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Vizsgálat indult a kétszer megbüntetett pécsi kislány ügyében

Vizsgálat indult a kétszer megbüntetett pécsi kislány ügyében

Pécs polgármestere vizsgálatot rendelt el a városüzemeltetési társaságnál, mert az ellenőrök egymás után kétszer büntettek meg egy 13 éves lányt a buszon.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A lány nem tudta felmutatni a diákigazolványát, mert állítása szerint elvesztette. A pécsi ellenőrök megbüntették. Ezek után a kislány beszerzett egy dokumentumot arról, hogy folyamatban van az igazolvány pótlása. Mikor legközelebb jöttek az ellenőrök, ezt felmutatta, ennek ellenére megint megbüntették.

pécsi buszok (MTI Fotó: Sóki Tamás)

Pécsi buszok (MTI Fotó: Sóki Tamás)

Nem szeretnék senkit megvádolni visszaéléssel, egy sajtóhírből sem vonnék le messzemenő következtetéseket, de szeretném, ha pontosan és hitelt érdemlően választ kapnánk arra, mi történt. Ha bebizonyosodik, hogy az ellenőrök visszaéltek a hatalmukkal, akkor súlyos következményekre számíthatnak. Az önkormányzat cégének munkatársaitól elvárom, hogy tisztességesen és emberségesen végezzék a munkájukat, senki nem engedheti meg magának, hogy bárkivel, de különösen gyerekekkel tisztességtelenül bánjon” – mondta Páva Zsolt polgármester, aki belső vizsgálatot rendelt el az ügyben.

Azt is mondta, ha a család igényt tart rá, felajánl annyi buszjegyet a kislánynak, amennyi kell neki új diákigazolványa elkészültéig. (Pécs Ma)

Megosztás Facebookon