Aktuális

Újabb kislányt erőszakoltak meg Indiában, utána őt is megégették

Megerőszakoltak és megégettek egy kiskorú lányt Indiában, az áldozat életveszélyes állapotban van – közölte hétfőn a rendőrség. Két napon belül ez már a második hasonló eset az országban.

A bűncselekmény pénteken történt India keleti részén lévő Dzsárkhand szövetségi államban. A kiskorú lányt – akinek a korát nem közölték – megerőszakolták, majd leöntötték benzinnel, és felgyújtották.

Testének 70 százaléka megégett – mondta egy rendőrségi szóvivő.

Szombaton közölte a rendőrség ugyanebben az államban, hogy őrizetbe vettek 14 embert azzal a gyanúval, hogy közük lehet egy tizenéves lány elrablásához, akit támadói megerőszakoltak, majd halálra égettek.

A lányt egy esküvői ünnepségről hurcolták magukkal támadói egy kis faluból csütörtökön. Miután megerőszakolták, szabadon engedték. A lány panaszt tett, és másnap a falusi tanács vezetői 50 ezer rúpiás büntetést szabtak ki az elkövetőkre. A gyanúsítottak viszont erre bántalmazták a lány több rokonát, illetve őt magát halálra égették, miután egyedül találták otthon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top