Aktuális

Így változik a menetrend a hosszú hétvégén

Ha a közösségi közlekedést választod vasárnap, hétfőn vagy kedden, akkor változásokra számíthatsz.

Változik a vonatok és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatainak menetrendje a hosszú hétvége miatt.

A vonatok vasárnap és hétfőn az ünnepnapi, kedden a vasárnapi menetrend szerint közlekednek, a HÉV-vonalakon a szerelvények vasárnap és hétfőn bővített esti üzemidő szerint járnak.

Bővebb tájékoztatás a www.mavcsoport.hu honlapon található, illetve a telefonos ügyfélszolgálatnál is lehet tájékozódni a +36 1 349 4949-es telefonszámon.

Budapest

A fővárosban az M3-as metró ezeken a napokon egész nap szállítja az utasokat a Lehel tér és Kőbánya-Kispest között. Újpest és a Lehel tér között mindennap pótlóbusz viszi az utasokat. Az M2-es és az M4-es metró mind a három napon hosszabb üzemidővel, éjjel fél egyig közlekedik.
    
Az éjszakai járatok végig a hétvégi menetrend szerint járnak majd. A május 1-jén rendezendő Nagy Futam miatt vasárnaptól hétfőig forgalomkorlátozásokra kell számítani a belvárosban.
    
A BKK honlapján, illetve a mobilalkalmazásként is elérhető FUTÁR utazástervezővel ezeken a napokon is valós idejű adatok alapján tervezhetik meg utazásukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top