Aktuális

Lelőttek egy magyar nőt a Zöld-foki szigeteken

Holtan találtak egy magyar nőt a Zöld-foki szigetek egyik szállodájában. A nőt barátja ölhette meg, aki magával is végzett. A férfit a rendőrség nagy összegű sikkasztás miatt évek óta kereste.

Először magyar barátnőjével, majd magával is végzett egy brit férfi a Zöld-foki szigeteken. A nő és a férfi holttestére hotelszobájuk fürdőjében találtak rá, amelyet kutyájuk őrzött.

A Daily Mail szerint a férfi korábban 400 ezer fontot, közel 143 millió forintot sikkasztott el a brit Országos Egészségügyi Szolgálattól (NHS), majd pár éve mindketten felszívódtak Sussexből. A Zöld-foki szigeteken lévő Santo Antaó-i Divin Art nevű hotelbe április 15-én jelentkeztek be, a gyilkosságra és öngyilkosságra két nappal később került sor.

A szálloda vezetője elmondta, hogy a végzetes nap délutánján nagy veszekedés volt a pár között, kiabáltak egymással, csapkodták az ajtót és az ablakokat. Veszekedtek az étteremben is, majd újra a szobájukban folytatták, ahol eldördültek a lövések.

A személyzet a fürdőszobában találta meg a holttesteket, amelyek mellett a pár kutyája, egy rottweiler feküdt.

A rendőrök hiába értek ki perceken belül a helyszínre, sem a nő, sem a férfi életét nem tudták már megmenteni.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top