Aktuális

Újra kihallgatta a rendőrség Gyárfás Tamást

Ma újra kihallgatta a rendőrség Gyárfás Tamást a Fenyő-gyilkosság ügyében. Új hangfelvételek is előkerültek.

Ismét a kihallgatószobában töltött néhány órát Gyárfás Tamás, akit a Fenyő-gyilkosság ügyében hallgattak ki újra a rendőrök. A Pesti Srácok szerint a nyomozók nem tártak új bizonyítékot Gyárfás és ügyvédje elé, korábbi kérdésekre tértek vissza.

A 24.hu elérte Gyárfás Tamást a kihallgatást követően, aki úgy nyilatkozott: örül annak, hogy újabb hangfelvételek kerültek elő a Portik Tamással való beszélgetéseiből.

Gyárfás Tamás volt úszószövetségi elnök, médiavállalkozó távozik tárgyalása után a Budai Központi Kerületi Bíróság épületéből 2018. április 20-án – MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Végre, hogy előkerültek. Legalább tisztázva lesz minden. A megmentésemet jelentik ezek a felvételek, mert tudom, hogy soha nem követtem el azokat, amiket állítanak. És ezek mind az én igazamat fogják alátámasztani. Értetlenül állok a velem történtek előtt

– mondta a volt médiamágnás a 24.hu-nak.

Gyárfás Tamást a múlt héten gyanúsították meg azzal, hogy felbujtóként szerepet játszhatott Fenyő János meggyilkolásában. Gyárfás jelenleg lakhelyelhagyási tilalom alatt áll, azaz nyomkövetővel a bokáján Budapesten bárhová elmehet, de nem hagyhatja el a fővárost.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top