Aktuális

Súlyosan megsérült a buszon utazó nő, a baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Egy közlekedési baleset szemtanúit keresik a debreceni rendőrök. Közleményük szerint április 21-én, szombaton 14 óra körül egy fekete Forddal közlekedő ismeretlen sofőr okozott balesetet a Faraktár utca és a Baross utca kereszteződésében.

A sofőr úgy váltott sávot, hogy nem adta meg az elsőbbséget egy külső sávban közlekedő Peugeot vezetőjének, aki a baleset elkerülése érdekében jobbra kormányozta az autót, ezzel pedig hirtelen fékezésre kényszerítette a tőle jobbra, a buszsávban haladó autóbuszt. A fékezés miatt egy 61 éves nő elesett a buszon, és súlyos sérüléseket szenvedett. Az ügyben közúti baleset gondatlan okozásának gyanúja miatt nyomoznak.

A Debreceni Rendőrkapitányság arra kéri a baleset szemtanúit, illetve azokat, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, hogy jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149.), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80/555-111-es  számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Fotó: Police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top