nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Már négy eltűnt villanyszerelőt keresnek a rendőrök Mosonmagyaróvár környékén

Már négy eltűnt villanyszerelőt keresnek a rendőrök Mosonmagyaróvár környékén

Kísértetiesen hasonló körülmények között tűntek el.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Már négy eltűnt villanyszerelőt keresnek, akik kísértetiesen hasonló körülmények között tűntek el Mosonmagyaróvár környékén: mind a négyen ugyanazzal a helyi vállalkozóval találkoztak, mielőtt nyomuk veszett – tudta meg a Hír TV.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy március 31-én Győrben eltűnt egy mosonmagyaróvári villanyszerelő, Mácsik Zoltán. Az 52 éves családapa éppen egy találkozóra indult egy győri építkezési vállalkozóval, aki jelentős, 10 ezer euró feletti összeggel tartozott neki. Miután a férfi nem ment haza a találkozó után, családja keresni kezdte őt, rövidesen pedig jelentették az eltűnését a rendőrségen.

Nem sokkal később furcsa telefont kaptak egy másik mosonmagyaróvári családtól, ahol a családfő ugyanilyen körülmények között tűnt el: Orlik Vilmos Ausztriában dolgozott villanyszerelőként, és egy munkamegbeszélés után tűnt el 2015 nyarán. Kiderült, hogy a megbeszélésen ugyanazzal a megrendelővel találkozott, mint Mácsik Zoltán.

A szóban forgó vállalkozót emberölés gyanújával tartóztatták le. Noha még egy holttestet sem találtak meg, Mácsik Zoltán kisteherautójára hátrahagyva találtak rá. A Hír TV úgy tudja, további két villanyszerelőt is keresnek a rendőrök. A szálak egy elhagyott tanyára vezetnek. További részletek a Hír TV Riasztás című műsorának kedd esti adásából derülnek majd ki.

A Hír TV riportja:

Megosztás Facebookon