Aktuális

Több mint 50 kilométert tekert az ellopott bringával, de így is elkapták

A román férfi állítása szerint Budapestre akart eljutni, ezért lopta el a biciklit.

Elekről lopott kerékpárt egy román férfi, akit Kardos külterületén fogtak el a rendőrök. A biciklit azóta visszaadták a tulajdonosának – olvasható a rendőrségi közleményben.

Az ellopott biciklit a bejelentéstől számított három órán belül megtalálták a rendőrök, pedig a tolvaj több mint 50 kilométert tekert vele.

A közlemény szerint egy nő csütörtök reggel jelentette, hogy az éjszaka során ellopták házuk udvaráról a fia biciklijét. A rendőrök azonnal felvették az adatokat, többek között a bicikli vázszámát. Eközben a Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei egy Szarvason elfogott férfit vittek Gyulára, a Békés megyei börtönbe, amikor Kardosnál felfigyeltek egy kerékpárosra. A rendőrök megállították és igazoltatták őt, pechjére pedig a biciklit is ellenőrizték.

A rendőrség a 36 éves román férfi ellen lopás megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A férfi a kihallgatásán beismerő vallomást tett. Állítása szerint Budapestre akart eljutni, ezért lopta el a biciklit.

Fotó: Police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top