Aktuális

Csalók járják Fejér megyét az E.ON-ra hivatkozva

Éberségre szólítja fel Fejér megyei ügyfeleit az E.ON, miután csalók járják a vidéket, a cég nevével visszaélve.

Míg a Tiszántúlon a Tigáz nevével, úgy a Dunántúlon az E.ON nevével visszaélve tévesztik meg a csalók a gyanútlan felhasználókat. Az E.ON közleményben figyelmeztet arra, hogy Fejér megyét csalók járják, akik a cégre hivatkozva igyekeznek bejutni a felhasználók ingatlanjába, hogy pénzt kérjenek a hálózat átvizsgálásáért.

Az E.ON azután adott ki figyelmeztetést, miután több bejelentés is érkezett az ügyfélszolgálatra arról, hogy egy szolgáltató cég az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. nevében igyekszik bejutni a felhasználók ingatlanjába, a belső gázhálózat kötelező átvizsgálására hivatkozva.

Az E.ON székháza Budapesten – MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Az E.ON fokozott óvatosságot kért a lakosságtól arra az esetre, ha a társaság előzetes értesítése vagy a felhasználó bejelentése nélkül számukra ismeretlen emberek megjelennek az otthonukban, és az ingatlan belső áram- vagy gázhálózatának ellenőrzésére, átvizsgálására irányuló szolgáltatást ajánlanak fel, továbbá erre vonatkozó szerződéses dokumentumot kívánnak velük aláíratni, és ehhez a helyszínen, készpénzben díjazást kérnek.

A cég felhívta a figyelmet arra, hogy munkatársai sosem visznek házhoz pénzt, és nem kérnek helyszíni készpénzes kifizetést. Emlékeztettek arra is, hogy munkatársaik és minden szerződéses partnerük rendelkezik céges igazolvánnyal, amely egy bankkártya méretű, fényképes plasztikkártya, azzal kötelesek igazolni magukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top