nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Megfojtotta vacsorája a halszörnyet – videó

Megfojtotta vacsorája a halszörnyet – videó

Túl nagy étvágya okozta vesztét az egyik ausztrál tóban élő 18 éves laposfejű halnak: elakadt a torkán a falat.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Torkán akadt a hal egy 18 éves laposfejű halnak egy ausztrál tóban. A nem mindennapi látványt egy 63 éves helyi nyugdíjas vette észre, aki le is videózta az agonizáló halat.

„Épp a kutyáimat sétáltattam napfelkeltekor a Burrill-tó partján, amikor észrevettem a laposfejű halat. Csak közelebb érve láttam, hogy egy másik hal lóg ki a szájából. Teljesen ledöbbentem” – mondta Michael Pool, aki a hónap elején botlott a nem mindennapi jelenetbe.

A visszavonult mérnök mindennap erre sétál, így jól ismerte a fulladozó halat, amely mostanában tölthette be 18. életévét. Michael megpróbálta megmenteni a 10 kilogramm körüli laposfejű hal életét azzal, hogy kiveszi a szájából a falatot, de a kisebb hal túlságosan mélyre került, és elakadt a laposfejű hal szájában.  

Mikor néhány óra múlva visszatért a helyszínre, már csak a két hal csontváza volt a földön, a többit megették a madarak.

Michael nagyon hálás a sorsnak, hogy láthatta az esetet. „Nem volt túl szép látvány, de azt hiszem, ez maga a természet” – mondta.

Yahoo

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon