nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Saját fedélzeti kamerája buktatta le a betörőt

Saját fedélzeti kamerája buktatta le a betörőt

A bűnöző ráadásul maga adta át a kamera felvételeit a hatóságnak.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy 25 éves floridai férfi, Xavier Moran április 5-én karambolozott. A seriffhelyettes előtt azt állította, hogy a másik autós okozta a balesetet, és járműve fedélzeti kamerájának felvételével akarta bizonyítani, hogy nem ő volt a hibás. Mindezek után aláírta a beleegyezést, hogy a fedélzeti kamera felvételeit a hatóságok megtekinthetik.

Amikor azonban a seriffhelyettes átnézte a felvételeket, rábukkant arra a videóra, melyen Moran egy baseballütővel betöri egy bolt üvegét, és kirabolja.

A férfit betörés vádjával letartóztatták.

Yahoo

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon