Aktuális

Kitört a repülőgép ablaka, egy utast majdnem kiszippantott a légnyomáskülönbség

Egy másik utas élőben közvetített a balesetről a Facebookon.

Kis híján kiszippantott a légnyomáskülönbség egy utast a Southwest Airlines repülőgépén, miután egy, a gép motorjából letört alkatrész betörte az egyik ablaküveget. A híradások szerint a nő már kilógott az ablakon, amikor a többi utas visszahúzta őt. A nőt a leszállás után azonnal kórházba szállították.

Az eredetileg Dallasba tartó Boeing 737-es végül Philadelphiában hajtott végre kényszerleszállást – írja az NBC. A hírportál szerint a gép bal motorja röviddel a felszállás után felrobbanhatott, a törmelék pedig legalább egy ablakot betört, emellett a gép oldalát is kilyukasztotta. A gép csaknem 10 ezer méter magasan repült már, amikor a baleset történt. A hírek szerint a pilóta és a személyzet hihetetlenül profin kezelte a helyzetet, az ő hidegvérűségük nélkül sokkal nagyobb baj is történhetett volna.

Az eset után az utasok több képet is megosztottak a gépről a közösségi oldalakon, egyikük pedig élőben közvetített a levegőből a Facebookon, igaz, a felvételeken alig látszik valami.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top