nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Élet-halál között az elütött kisfiú, családanya a gázoló

Élet-halál között az elütött kisfiú, családanya a gázoló

Egy négygyermekes családanyát gyanúsítanak a nagykanizsai gázolással a rendőrök, az asszonyt őrizetbe vették. Erzsikét a környéken mindenki szerette, nem értik, mi történhetett.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Mindkét áldozat – a négyéves kisfiú, Zétény és édesanyja, Éva – súlyosan megsérült, amikor egy sötét színű Mercedes elütötte őket Nagykanizsa egyik gyalogátkelőhelyén. A kis Zétény élet-halál között van, míg édesanyja gerincsérülést szenvedett a vasárnapi balesetben.

Rendőr helyszínel 2018. április 15-én Nagykanizsán a Balatoni úton, ahol egy anyát és kisgyermekét gázolta el a zebrán egy autós – MTI Fotó: Varga György

A tragédiáról mi is beszámoltunk, a balesetben csak a családfő, Norbert nem sérült meg, ő még átért a zebrán a Mercedes felbukkanása előtt.

A Bors úgy tudja, hogy a kocsit a 48 éves M. Erzsébet vezette, aki a gázolás után nem állt meg segíteni a bajbajutottakon, hanem elhagyta a helyszínt, és hazament Zalakomáromba. Ott fogták el végül a rendőrök pár órával a tragédia után.

„Sokkolt, amikor megtudtuk, hogy Erzsi okozta a balesetet. Normális család, imádják az összes gyereküket” – mondta az asszony ismerőse a Borsnak.

Az asszony ellen segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás. A baleset idején nem merült fel ittasság vagy bódult állapot gyanúja – tudta meg a Bors Sznopek Veronikától, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon