Aktuális

Élet-halál között az elütött kisfiú, családanya a gázoló

Egy négygyermekes családanyát gyanúsítanak a nagykanizsai gázolással a rendőrök, az asszonyt őrizetbe vették. Erzsikét a környéken mindenki szerette, nem értik, mi történhetett.

Mindkét áldozat – a négyéves kisfiú, Zétény és édesanyja, Éva – súlyosan megsérült, amikor egy sötét színű Mercedes elütötte őket Nagykanizsa egyik gyalogátkelőhelyén. A kis Zétény élet-halál között van, míg édesanyja gerincsérülést szenvedett a vasárnapi balesetben.

Rendőr helyszínel 2018. április 15-én Nagykanizsán a Balatoni úton, ahol egy anyát és kisgyermekét gázolta el a zebrán egy autós – MTI Fotó: Varga György

A tragédiáról mi is beszámoltunk, a balesetben csak a családfő, Norbert nem sérült meg, ő még átért a zebrán a Mercedes felbukkanása előtt.

A Bors úgy tudja, hogy a kocsit a 48 éves M. Erzsébet vezette, aki a gázolás után nem állt meg segíteni a bajbajutottakon, hanem elhagyta a helyszínt, és hazament Zalakomáromba. Ott fogták el végül a rendőrök pár órával a tragédia után.

„Sokkolt, amikor megtudtuk, hogy Erzsi okozta a balesetet. Normális család, imádják az összes gyereküket” – mondta az asszony ismerőse a Borsnak.

Az asszony ellen segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás. A baleset idején nem merült fel ittasság vagy bódult állapot gyanúja – tudta meg a Bors Sznopek Veronikától, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top