Aktuális

Újabb testrészeket találtak a Fertő tóban

További testrészeket találtak a Fertő tóban, ami feltehetőleg a hétvégén megtalált női torzóhoz tartozhattak. Az osztrák lapok azt sem tartják kizártnak, hogy VV Fanni holtteste került elő.

Hétvégén egy női holttestet találtak a Fertő tóban, a végtagok és fej nélküli torzóról igazságügyi szakértő állapította meg, hogy emberi maradvány. Kedden újabb testrészek kerültek elő a tóból, Roland Koch, eisenstadti ügyész tájékoztatása szerint két kart találtak kézfej nélkül, valamint egy lábszárat és egy combot is, amelyek feltételezéseik szerint a korábban előkerült torzóhoz tartoznak.

A Blikk szerint az osztrák lapok sem tartják kizártnak, hogy a torzó a hónapokkal ezelőtt meggyilkolt Novozánszki Fannié lehet, akinek holtteste a mai napig nem került elő.

A tavat és környékét búvárokkal és nyomkereső kutyákkal vizsgálják át és DNS-vizsgálatot is végeznek a megtalált maradványokon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top