nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Újabb testrészeket találtak a Fertő tóban

Újabb testrészeket találtak a Fertő tóban

További testrészeket találtak a Fertő tóban, ami feltehetőleg a hétvégén megtalált női torzóhoz tartozhattak. Az osztrák lapok azt sem tartják kizártnak, hogy VV Fanni holtteste került elő.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Hétvégén egy női holttestet találtak a Fertő tóban, a végtagok és fej nélküli torzóról igazságügyi szakértő állapította meg, hogy emberi maradvány. Kedden újabb testrészek kerültek elő a tóból, Roland Koch, eisenstadti ügyész tájékoztatása szerint két kart találtak kézfej nélkül, valamint egy lábszárat és egy combot is, amelyek feltételezéseik szerint a korábban előkerült torzóhoz tartoznak.

A Blikk szerint az osztrák lapok sem tartják kizártnak, hogy a torzó a hónapokkal ezelőtt meggyilkolt Novozánszki Fannié lehet, akinek holtteste a mai napig nem került elő.

A tavat és környékét búvárokkal és nyomkereső kutyákkal vizsgálják át és DNS-vizsgálatot is végeznek a megtalált maradványokon.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon