nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Perverz kukkolja a diáklányokat a BME mosdójában

Perverz kukkolja a diáklányokat a BME mosdójában

Egy A4-es lapon figyelmeztetik a BME „E” épületében lévő mosdóba betérő lányokat, hogy kukkoló leselkedhet rájuk a szomszédos vécéből, ezért legyenek résen. A rendőrség, bár indított nyomozást az ügyben, azt eredmény nélkül zárták le.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Napok óta egy figyelmeztetés fogadja a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem „E” épületének legfelső szintjén lévő női mosdóba betérőket. Eszerint érdemes megvizsgálni a vécék ajtajait, nehogy valaki elrejtőzhessen mögéjük, hogy aztán a paravánon átnyúlva lefotózzák a gyanútlanul dolgát végzőt.

A Bors szerint az ügyben a rendőrség nyomozást indított, miután egy hallgató feljelentést tett a kukkoló miatt.

„Óra közben kimentem a mosdóba. Ahogy magamra csuktam a fülke ajtaját, hallottam, hogy a szomszédba is érkezik valaki, de feltűnt, hogy nem csinált semmit. Mikor mentem ki a mosdóból, láttam egy férfit, de nem foglalkoztam vele. Visszamentem a terembe, ahol egy csoporttársam elmondta, hogy ő a WC-n ült, mikor felnézett a tartályra, hogy van-e papír. Ekkor látta meg a telefont. Ráüvöltött a kukkolóra, de mire kiment, a férfi felszívódott” – mondta a Borsnak Laura, aki végül rendőrségi feljelentést tett az ügyben.

A nyomozást a rendőrség végül eredmény nélkül zárta le, mert nem tudták megállapítani az elkövető kilétét.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon