nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Ez van!
13 éves diákjával volt viszonya

13 éves diákjával volt viszonya

Első fokon nyolc évre ítélték azt a tanárt, aki viszonyt folytatott 13 éves diákjával. Pénteken születhet jogerős ítélet.
NLCafé
f Ajánlom

A Gödöllői Járásbíróság 2017 októberében nyolc évre ítélte azt az általános iskolai tanárt, akit szexuális visszaélés bűntettével és más bűncselekményekkel vádoltak. A férfi, aki különóraként gitároktatást is vállalt, bizalmas viszonyba került egy 13 éves tanítványával. A kapcsolat 2017 elejére – a kislány beleegyezésével – rendszeres iskolán kívüli találkozásokká változott, később szexuális kapcsolattá alakult.

Tanára kérésére a gyerek magáról, illetve a szexuális együttlétekről pornográf felvételeket készített, fogadott és tárolt a telefonján. Annak idején végül anyja tett feljelentést a rendőrségen, miután tudomást szerzett a viszonyról. „Visszataszító, hogy Sz. R. nemcsak történelmet, de erkölcstant is oktatott, az intézményen kívül is tartott órákat. Néhány öregdiáktól tudjuk, hogy korábban is előfordult, hogy túlment a határokon” – mondta a Borsnak egy nő, akinek a gyereke ugyanabba az iskolába jár, ahová a 13 éves tanítvány is.

Az érintett lányról egyébként úgy tudni, kifejezetten félénk, visszahúzódó gyerek. Sz. R. a viszony ideje alatt kapcsolatban élt, nevelt gyerekei is voltak. Pénteken születhet az ügyben jogerős ítélet, akkor derül ki, hogy marad-e a nyolc év börtön szexuális visszaélés miatt.

Megosztás Facebookon