nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Elfogták a sofőrt, aki a zebrán gázolta el az anyát és gyerekét

Elfogták a sofőrt, aki a zebrán gázolta el az anyát és gyerekét

Éjszaka elfogták a rendőrök azt a sofőrt, aki vasárnap este Nagykanizsán a zebrán elgázolt egy nőt és négyéves gyerekét, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott.
Avatar
NLC/MTI
f Ajánlom

A baleset vasárnap 20 órakor, a nagykanizsai Balatoni úton, kijelölt gyalogátkelőhelyen történt. A négyéves gyerek életveszélyes, édesanyja súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök egy fekete Mercedest kerestek, és a sérülések alapján pár órán belül sikerült azonosítani a járművet. A zalakomári személyautót a baleset idején egy 48 éves nő vezette.

nagykanizsa gázolás (fotó: MTI / Varga György)

A nagykanizsai gázolás helyszíne (Fotó: MTI / Varga György)

A rendőrök az autót lefoglalták, a nőt előállították, és segítségnyújtás elmulasztása miatt eljárást indítottak ellene – közölte a rendőrség honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon