Aktuális

Pár ezer forintért ölte meg szomszédait a kétségbeesett nő

A gyanú szerint az érdi nő egy diótörő kalapáccsal ölte meg szomszédait, mert nem akartak kölcsönadni neki.

A háromgyerekes érdi anya, akit azzal vádolnak, hogy 2015 októberében brutális kegyetlenséggel meggyilkolt egy idős házaspárt, végig tagadta bűnösségét. Tárgyalása április 17-én folytatódik a Budapest Környéki Törvényszéken – írja a Bors.

A vád szerint a nő, akit a rablógyilkosságnak beállított ügyben először tanúként hallgattak ki, minden tőle telhetőt megtett, hogy elterelje magáról a gyanút. Nem tagadta, hogy kapcsolata volt a szomszéd pedagógus házaspárral, sőt elismerte, hogy a 83 éves Felicián bácsi annak idején az élettársát még tanította is.

Az idős férfi és felesége holttestét november elsején, mindenszentek napján találták meg. Az ügyész szerint az anyagi gondokkal küzdő családanya ölte meg őket, mert hiába kért tőlük kölcsön. Mint kiderült, többször is próbált pénzt kérni tőlük, és elpanaszolt, milyen rossz anyagi körülmények között él, de hiába.

2015. október 30-án is átment hozzájuk, és amikor újra elutasították, dühbe gurult. Olyan bizonyítékok kerültek elő, amelyek arra utaltak, hogy azon az estén a vékony, fiatal nő egy diótörő kalapáccsal agyonverte az idős házaspárt és a kutyájukat is. Néhány ezer forintot sikerült zsákmányolnia.

Az érdi nő nyereségvágyból, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság miatt áll bíróság elé. A tárgyalás kedden a tanúk meghallgatásával folytatódik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top