nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Megégett egy férfi az olvasztóban

Megégett egy férfi az olvasztóban

Egy korábban a cégnél dolgozó munkás elmondta, hogy nem ez volt az első baleset a könnyűfémöntödében.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Másodfokú égési sérüléseket szenvedett el egy férfi, amikor robbanás történt egy Heves megyei könnyűfémöntödében – számolt be a Tények. A robbanást valószínűleg az okozta, hogy az olvadt, felhevült anyagba vízcsepp vagy valamilyen idegen tárgy kerülhetett.

A férfi a lábán sérült meg. Először mentőhelikoptert akartak hívni hozzá, végül azonban, mivel nem volt életveszélyes állapotban, mentővel vitték kórházba.

A nyersanyagot targoncákkal emelik be a kemencébe, majd a hevítés után gépjárműalkatrészeket készítenek belőle. A teljesen biztonságosnak számító művelet bármikor életveszélyessé válhat.

Egy korábban a cégnél dolgozó munkás elmondta, hogy nem ez volt az első baleset a gyárban.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon