nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Kiderült, kié volt a Fertő tóban talált holttest

Kiderült, kié volt a Fertő tóban talált holttest

A női holttestet a tó ausztriai oldalán, Ruszt település közelében találták. Egyelőre még vizsgálják, hogy baleset vagy bűncselekmény történt-e.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Ahogy arról tegnap itt írtunk, a maradványokra Fertő tó ausztriai oldalán, Ruszt település közelében, a nádasban bukkant egy férfi. A fej és végtagok nélküli torzó olyan rossz állapotban volt, hogy szakértőt kellett hívni annak megállapításához is, hogy egyáltalán emberi maradványokról van-e szó.

A fejet végül speciális búvárok találták meg a parttól mintegy 800 méterre. A rendőrség egyelőre vizsgálja, hogy a nő baleset vagy bűncselekmény áldozata lett-e. A Heute című lap úgy tudja, a rendőrök azt gyanítják, hogy a nő még a télen fulladt a vízbe, testét pedig egy hajócsavar darabolta fel.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon