nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Kalapáccsal verte agyon a szomszédjait a háromgyerekes anya

Kalapáccsal verte agyon a szomszédjait a háromgyerekes anya

Brutális kegyetlenséggel végzett a házaspárral és kutyájukkal Tünde, mert nem adtak neki kölcsön.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az érdi háromgyerekes anyát azzal vádolják, hogy meggyilkolt egy idős érdi házaspárt 2015 októberében. A pedagógus férj és feleség holttestét november elsején, mindenszentek napján találták meg – írja a Bors.

A 81 éves Mária nénivel és a 83 éves Felicián bácsival otthonukban végeztek. A rablógyilkosságnak beállított ügyben először tanúként hallgatták ki Tündét. Később azonban olyan bizonyítékok kerültek elő, amik arra utaltak, hogy a fiatal nő gyilkolta meg őket pár ezer forintért.

H. Tünde bírósági tárgyalása április 17-én folytatódik a Budapest Környéki Törvényszéken.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon