Aktuális

Megbukott a hazugságvizsgálaton a csecsemőjét brutális módon meggyilkoló pásztói anya

A Blikk információ szerint a csecsemőjét brutális kegyetlenséggel megölő és lefejező pásztói nő több ponton sem mondott igazat, amikor a gyilkosság körülményeiről faggatta a poligráfos szakember.

A Blikk értesülései szerint a háromgyerekes H. Mónika a rendőrségi vallomásában nem a valóságot állította, amikor a csecsemő édesapjának élettársát nevezte meg, és akkor sem mondott igazat, amikor az újszülött halálával kapcsolatban úgy nyilatkozott: ő nem tett vele semmit, „csupán” magára hagyta a babát.

„Valóban jelzett a poligráf eltéréseket, de még én is csak egy előzetes értékelést kaptam meg, nem a véglegest. Védencem DNS-vizsgálaton is átesett, így hamarosan több kérdésre is választ kaphatunk, többek között arra is, hogy ki volt a gyermek édesapja” – közölte dr. Pongó Erik védőügyvéd.

Pásztón már korábban is többen arról beszéltek, hogy H. Mónika azért ölhette meg különös kegyetlenséggel újszülöttjét, mert a baba esetleg nem a párjától volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top