Aktuális

Egyre többször engedik haza a móri gyilkossággal vádolt Kaiser Edét

Természetesen egyelőre nem arról van szó, hogy végleg kiengednék a börtönből, de jó magaviselete miatt többször is kap eltávozási lehetőséget.

Jó magaviselete miatt 2011-es bebörtönzése óta már háromszor is kijuthatott a börtönből Kaiser Ede. Kétszer csak pár órát, harmadszor azonban két napot is a rácsokon kívül tölthetett. A börtönben állítólag nincs senkivel konfliktusa, a mosodán dolgozik, sok dicséretet kap, emiatt számíthat a rendkívüli kimenőkre. „Úgy tudom, van egy komoly barátnője. A családja is mellette áll, legalábbis mindig kapott csomagot, gondolom, tőlük. Beszélőre is mindig jöttek hozzá, amíg én bent voltam” – mondta a Blikknek egy büntetését Kaiserrel együtt töltő elítélt.

Kaiser Ede, móri bankrablás (fotó: MTI / Soós Lajos)

Kaiser Ede (fotó: MTI / Soós Lajos)

Kaiser Ede volt a 2002-ben elkövetett móri bankrablás egyik vádlottja. A rablógyilkosság során nyolc embert végeztek ki az elkövetők. Kaisert 2009-ben felmentették, 2011-ben viszont egyéb bűnei, rablás és gyilkosság miatt 18 évi börtönbüntetést kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top