Aktuális

Rejtélyes körülmények között halt meg két férfi egy hajléktalanszállón

Különös halálesetek miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a csíkszeredai rendőrség, miután két férfi is meghalt ugyanabban a szobában a helyi hajléktalanszállón. Mérgezésre gyanakszanak.

Két férfi vesztette életét szombat hajnalban egy csíkszeredai hajléktalanszállón néhány órával azután, hogy fertőtlenítést végeztek az épületben. A rendőrség emiatt mérgezésre gyanakszik, és gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A Transindex beszámolója szerint az áldozatok egy szobában laktak a csíki hajléktalanszállón. Mindketten a ruhatetű elleni fertőtlenítést követő éjszaka lettek rosszul, amiről a szálló biztonsági őre értesítette a mentőket, miután felfedezte a bajt. Az idősebb, 67 éves férfire már holtan találtak rá a kiérkező mentők, a fiatalabb, 32 éves társa életét pedig nem tudták megmenteni.

A szálló egyik lakója szerint a két férfi pont afölött a helyiség fölött lakott, ahol csütörtökön ruhatetű elleni fertőtlenítést végeztek. Gheorghe Filip, a Hargita Megyei Rendőr-főfelügyelőség szóvivője szerint több oka is lehet a két férfi halálának, de a pontos okok még nem ismertek. Szerinte furcsa, hogy egyszerre két férfi is meghalt ugyanabban a szobában, ezért gyanakodnak mérgezésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top