Aktuális

Április 23-án „ismét” eljön a világvége

Legalábbis ezt állítja néhány lelkes összeesküvéselmélet-rajongó.

Miközben éppen nem oda figyeltünk, a összeesküvéselmélet-rajongók bejelentették, hogy április 23-án eljön a világvége. Ezen a napon ugyanis a Nap, a Hold és a Jupiter a Szűz csillagképben fog együtt állni, ez pedig szerintük a bibliai elragadtatást vetíti előre – írja a The Sun.

Ezzel azonban még nincs vége: ezen a napon megjelenik az égen a halál bolygója, a Nibiru is, ami először is megőrjíti az embereket, kirobbantja a harmadik világháborút és elhozza az Antikrisztust.

„Az égen nagy jel tűnt fel: egy asszony; öltözete a Nap, lába alatt a Hold, fején tizenkét csillagból korona” – szól a jelenések könyve idevonatkozó idézete. Az elmélet hívei szerint az asszony a Szűz csillagképet jelenti.

Persze mielőtt bárki atombunkerbe vonulna, fontos megjegyezni, hogy a NASA többször is elmondta, hogy a Nibiru nem létezik. Arról nem is beszélve, hányszor jósolták már meg – szerencsére tévesen – a világvégét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top