Aktuális

A rendőrség az emberek segítséget kéri egy elhunyt férfi azonosításához

Egy VI. kerületi téren találtak rá a földön fekve, eddig nem sikerült azonosítani.

A rendőrség segítséget kér egy ismeretlen elhunyt férfi azonosításához, akinek holttestét járókelők találták meg egy VI. kerületi téren a földön fekve április 1-jén.

A rendőrök a férfinál semmilyen személyes iratot nem találtak, és a személyazonosság megállapítására tett intézkedések sem vezettek eddig eredményre – olvasható a rendőrség közleményében.

Az elhunyt férfi 30-35 éves, 186 centiméter magas, sovány testalkatú. Különös ismertetőjegye a homloka bal oldalán lévő fél centiméteres heg. Halálakor fekete-szürke kockás kabátot, barna színű mellényt, fekete-szürke melegítőfelsőt, fekete pulóvert, fekete pólót, kék farmernadrágot és fekete cipőt viselt. Csuklóján egy szegecsekkel kivert fekete bőr karkötőt, a nyakában egy fekete műanyag gyöngyökből kialakított nyakláncot, jobb kezének gyűrűs ujján egy szürke fémből készült karikagyűrűt viselt, zsebében egy fekete bőr kulcstartón 2 darab lakatkulcs és egy kis lakat volt.

A rendőrség kéri, hogy aki a személyleírás, vagy az alábbi képeken látható ékszerek, ruhák alapján segíteni tud a férfi azonosításában, tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111  számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top