nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Aktuális
Hátborzongató: ilyen egyszerű randidrogot csempészni valakinek az italába – videó

Hátborzongató: ilyen egyszerű randidrogot csempészni valakinek az italába – videó

Egy fiatal lány véletlenül felvette a mobiljával, amikor egy férfi beledobott valamit a poharába.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Megdöbbentő videó terjed az interneten: a felvételen két fiatal lány látható, akik egy zenei fesztiválon filmezték magukat, és véletlenül rögzítették, ahogyan egy idegen férfi Ginát, vagyis randidrogot csempész az egyikük poharába. A Twitteren közzétett videót a Daily Mail szúrta ki, és már több mint 10 millióan látták.

Kattints a lejátszáshoz!

A felvétellel kapcsolatban többen is felvetették, hogy megrendezett jelenetről van szó, akármi is legyen azonban az igazság, annyi biztos, hogy a valóságban pontosan ilyen egyszerű valakinek drogot csempészni az italába: elég egyetlen pillanat, amíg az illető nem figyel oda, és életek mehetnek tönkre.

A videón látható lány egyébként mindenkit megnyugtatott, hogy a felvételnek köszönhetően észrevette a dolgot, így nem esett bántódása.

Ti mit gondoltok a videóról?

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon