Aktuális

Elfogta a rendőrség az Árkádban bántalmazott rabbi támadóját

A kanadai rabbi pészach ünnepére jött Magyarországra, ám a pláza egyik üzletében egy férfi minden előjel nélkül megütötte, és leverte a fejéről a kipát.

A rendőrség megtalálta és előállította azt a férfit, aki megtámadott egy kanadai rabbit Budapesten. A Tett és Védelem Alapítvány megköszönte a rendőrség gyors és precíz nyomozását.

Csütörtökön egy ismeretlen, fekete ruhás férfi megtámadta a pészach ünnepére családjával Magyarországra látogató kanadai rabbit az Árkád Üzletház egyik üzletében.

A rabbival tartózkodó családtagoknak sikerült felvételt készíteni az elkövetőről, melynek alapján a Tett és Védelem Alapítvány jogsegélyszolgálatának közreműködésével feljelentést tettek a rendőrségen.

Másnapra elfogták az elkövetőt, és közösség tagja elleni erőszak vádjával gyorsított eljárás keretében továbbították az ügyet a bíróságra. A büntető törvénykönyv szerint az ilyen cselekmények maximális büntetési tétele 5 évig terjedő szabadságvesztés lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top