Aktuális

Egyre jobb üzlet a munkásszálló

Az irodabérletekénél is magasabb hozama lehet a modern munkásszállásnak.

Az irodabérletekénél is magasabb hozamuk lehet a modern munkásszállásoknak, amelyek iránt folyamatosan nő a kereslet – írja hétfői számában a Világgazdaság.

A napilap a területen piacvezető Staff House Zrt. közleménye alapján felidézi, hogy a gyártó iparágakban egyre távolabbi területekről tudják vagy próbálják pótolni a munkaerőt, ám a felkínált szálláslehetőségek gyakran szűkösek vagy drágák.

Számos termelő vállalatnál 50 százalék körüli a fluktuáció, összesen több mint 35 ezer ember hiányzik a szektorból. Így döntő kérdéssé vált, hogy milyen minőségű szállást kínálnak a több száz kilométerről, esetenként a határon túlról toborzott munkavállalóknak – olvasható a cikkben.

A minőségi, de megfizethető munkásszállásokat modern kollégiumokban és panziókban, arra alkalmas iroda- és egyéb, felújításra szoruló épületekben lehetne kialakítani – olvasható a cikkben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top