Aktuális

Már az első munkanapján lopott Benjámin

Testvére adatait felhasználva eladónak jelentkezett egy trafikba, majd ellopta a kasszában lévő pénzt és 21 doboz cigarettát.

A 26 éves budapesti G. Benjámin – testvére nevét és adatait felhasználva – munkát vállalt egy újbudai dohányboltban, és 1 nap betanulást követően alkalmazottként dolgozott az üzletben. A férfi azért nem a saját adatait használta, mert tudta, hogy körözés van kiadva ellene – írja a police.hu.

G. Benjámin az első munkanapján, amikor egyedül maradt a dohányboltban, kivette a kasszából a bevételt és 21 doboz cigarettával együtt elvitte. Pár nap elteltével visszament az üzlethez, betörte a bejárati ajtó üvegét, és ellopta a kasszában lévő pénzt.

Az újbudai rendőrök az üzlet kamerafelvételei alapján keresni kezdték a férfit, akire 1 héttel később Budapest XI. kerületében, a Szombathelyi téren figyeltek fel. Amikor G. Benjámin észrevette a járőröket megpróbált elfutni, azonban a rendőrök utolérték, majd igazoltatták. A férfi egy útlevéllel igazolta magát, amelyen a saját fényképe mellett testvére adatai szerepeltek.

A rendőrök miután azonosították a férfit, megállapították, hogy körözés van kiadva ellene, ezért elfogták. A férfit lopás és más bűncselekmény miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és indítványozták letartóztatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top