Aktuális

Eltömítették a jegyautomatákat, azonnal elfogták őket

Műanyagot tömködtek a pénzkiadó nyílásba, majd ellopták az utasok fennakadt visszajáróját.

Tetten értek a rendőrök egy férfit és egy nőt, akik eltömítették a Margit híd budai hídfő aluljárójában a jegyautomatákat, hogy aztán ellophassák az utasoknak visszajáró pénzét – közölte a rendőrség.

Az eset szerda délután történt, amikor a két elkövető, egy 31 éves tiszakarádi férfi és egy 42 éves, szintén tiszakarádi nő egy műanyag darabot tett az automaták pénzkiadó nyílásába, majd ellopta az utasok fennakadt visszajáróját.

Pechükre mindezt észrevették a térfigyelő szolgálat munkatársai, ők pedig azonnal értesítették a rendőröket. A kiérkező egyenruhások a helyszínen elfogták a két tiszakarádit, átkutatásukkor pedig megtalálták az ellopott pénzérméket is. A két elkövetőt a rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A BKK korábban már ígéretet tett: két és félmilliárd forintból továbbfejlesztik a jegyautomatákat, hogy ne lehessen ilyen módon meglopni az utasokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top