Aktuális

Gyászol és imádkozik szülei autóbalesete után a válogatott focista

A 23 éves Márkvárt Dávid szülei autóbalesetet szenvedtek, édesapja meghalt, édesanyja pedig válságos állapotban van.

Szörnyű tragédia történt az élvonalbeli fiatal labdarúgó, Márkvárt Dávid családjában. Szülei autója egy másik kocsival ütközött március 30-án. Édesapja a helyszínen meghalt, édesanyján életmentő műtétet kellett végrehajtani, és továbbra is kritikus állapotban van – írja a Blikk.

A Puskás Akadémiában játszó, háromszoros válogatott focistát sokkolták a történtek. A közösségi oldalakon egy fekete négyzetre változtatta a profilképét, szintén labdarúgó öccse pedig egy gyertyára cserélte a fotóját.

Komjáti András, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia klubigazgatója azt mondta, a családi tragédia nagyon megviselte a 23 éves Dávidot, ezért a klub felmentette a meccsek és a tréningek alól, valamint mindenben támogatják a gyász nehéz időszakában.

Pintér Attila, a felcsútiak vezetőedzője a könnyeivel küzdött, amikor a legutóbbi mérkőzés után Márkvártról kérdeztek. A szakember azt mondta, az egész csapatot megviselte a hír, és próbálnak segíteni Dávidnak, hogy túljusson a tragédián.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top