Aktuális

Hamarosan kiengedik a börtönből a nyíregyházi anya gyilkosát

A román férfinál fegyvert találtak Kolozsváron, ezért ült börtönben. Ottani szabadulási után azonnal átadhatják a magyar hatóságoknak.

Hamarosan kiengedik egy romániai börtönből azt a román orvost, aki 2016-ban otthonukban a gyanú szerint rátámadt egy nyíregyházi családra, az asszonyt megölte, férjét megsebesítette. A gyanúsított ezután Kolozsvárra menekült, ahol a magyar rendőrség körözése alapján elfogták. Fegyvert találtak nála, amire nem volt engedélye, ezért 3 év és 4 hónap börtönbüntetésre ítélték. Jó magaviselete miatt azonban nemsokára szabadul.

román férfi, gyilkosság (forrás: RTL Klub)

A gyilkossággal vádolt román férfi (forrás: RTL Klub)

Szabadulása után várhatóan azonnal átadják a magyar hatóságoknak. A férfi korábban beismerte, hogy ő ölte meg a nőt, de indokot nem adott a gyilkosságra. Úgy tudni, a Magyarországon élő tüdőgyógyász éveken át szerelmes volt a nyíregyházi nőbe, aki nem akarta elhagyni a férjét, ezért támadt rá a gyanúsított. (RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top