Aktuális

Aranypánt díjra jelölték az NLCafé újságíróját

Mutatjuk, hogyan tudsz szavazni a jelöltekre.

A Roma Sajtóközpont és a roma civil szervezeteket tömörítő Állandó Roma Értekezlet idén is (immár a negyedik alkalommal) átadja az év hétköznapi roma hősének járó Aranypánt díjat. A kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet arra: a romák hosszú évszázadok óta részei a magyar történelemnek és a kultúrának.

Az Állandó Roma Értekezlet kedden ismertette az idei év jelöltjeit, és örömmel jelentjük, hogy az NLCafé munkatársára, Baranyi Marcsira is lehet szavazni!

Baranyi Marcsi újságíróként a hétköznapi hősökre hívja fel az emberek figyelmét, szociális munkásként pedig a rászorulókon segít. Négy testvére közül egyedüliként tanult tovább, egészségügyi szakközépiskolában. Később gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintézői képzést kapott, majd az újságírás felé fordult, és a Wesley János Lelkészképző Főiskola szociális munkás szakán folytatta. Dolgozott a Magyar Rádiónál is, jelenleg az NLCafé újságírója.

Az Aranypánt díj jelöltjeire ezen a linken tudsz szavazni április 7-én (szombaton) 13 óráig.

Baranyi Marcsi cikkeit IDE kattintva tudod elolvasni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top