Aktuális

Prostituáltnak nevezte Putyin szóvivője Weinstein áldozatait

Dmitrij Peszkov diákok előtt beszélt baromságokat.

Egyedi megállapításra jutott az orosz elnök szóvivője. Dmitrij Peszkov diákok előtt beszélt arról, hogy szerinte a Harvey Weinsteint vádoló nők sok olyan dolgok tettek, melyek összeegyeztethetetlenek a becsületességgel és a méltósággal.

Több százmillió dollárt kerestek, és tíz évvel később előállnak azzal, hogy Weinstein bűnös” – fejtegette Peszkov, akit az Eho Moszkvi nevű rádió idézett.

Lehet, hogy (Weinstein) egy rohadék, de egyikük se ment a rendőrségre! Nem, ők dollármilliókat akartak. Tudják, minek nevezzük azt, aki tízmillió dollárokért lefekszik egy férfival? Prostituáltnak” – magyarázta az orosz elnök szóvivője.
    
Peszkov Leonyid Szluckij orosz képviselővel kapcsolatos kérdésre hozta fel Weinstein ügyét. Szluckijt újságírók vádolták meg szexuális zaklatással, de az illetékes parlamenti bizottság tisztázta a vádak alól, ami felháborodást keltett az orosz sajtóban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top