Aktuális

Nagy testű kutya tartja rettegésben a szolnoki lakótelepen élőket

Egy kutyát már megölt a kóborló eb, többet pedig megsebesített a szolnoki Széchenyi-lakótelep környékén.

Egy nagy testű kutya tartja rettegésben a szolnoki Széchenyi-lakótelepen élőket. A láthatóan gazdátlanul kóborló kutya már több állatot is megharapott – írja a Szoljon.hu.

Az egyik megsérült kutya gazdája azt mondta, hogy édesanyja sétáltatta a kedvencét, amikor szembe jött velük a nagy testű kutya. Felkapta a kiskutyát a kezébe, ám a kóbor állat ráugrott, kitépte a kezéből, és elvitte.

A lány elmondása szerint csak azután tudták kiszabadítani a kutyát az állat szájából, hogy többen segítettek az édesanyjának. A kiskutyát azonnal állatorvoshoz vitték, mert a hátán és a nyakán megsérült. Pár centin múlott az élete, mert ha megsérül az artéria, nem éli túl a támadást.

Ám nem ez volt az egyetlen ilyen eset. Egy fiatalember meg is sérült, amikor kedvencét próbálta kimenteni az állat szájából. Egy nő kedvence viszont nem élte túl a támadást, mire ki tudta szabadítani, már nem lehetett segíteni a kutyáján.

A rendőrség feljelentést tett veszélyeztetés kutyával szabálysértés miatt, az ügyet az önkormányzat vizsgálja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top