Aktuális

Ferihegyi pánik: kilökhették a gépből az izraeli nőt

Egy valószínű forgatókönyv szerint a pilóta parancsa ellenére nyitották ki a vészkijáratot, a 38 éves nőt pedig a pánikban kilökték a gépből.

Úgy tűnik, nem a pilóta, hanem az utaskísérő személyzet hibázhatott múlt pénteken Ferihegyen, amikor pánik tört ki egy repülőgépen. Az utasokat gumicsúszdán menekítették ki, ám egy izraeli nő kiesett a csúszdából, és életveszélyesen megsérült.

A Bors izraeli lapinformációkra hivatkozva azt írja, hogy a vészkijáratot a pilóta parancsa ellenére nyitották ki a Budapestről Tel-Avivba induló járaton.

Kiderült az is, hogy a 38 éves nő nem magától csúszott le a gumicsúszdán, hanem a pánikban valaki meglökte, ezért kizuhant a gépből. A lapnak nyilatkozó repülési szakértő szerint is ez a legvalószínűbb magyarázat a balesetre.

A kétgyermekes Dikla Abitbul kezelésére két izraeli orvos is Magyarországra érkezett, és az édesanyja is vele van.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, március 23-án, pénteken reggel pánik tört ki egy izraeli járaton a Liszt Ferenc repülőtéren, miután füst került az utastérbe. Az utasokat a filmekből ismert gumicsúszdán menekítették ki a gépből.

Egy izraeli nő azonban kiesett a csúszdából, a betonnak csapódott, súlyos fejsérülést szenvedett, és életveszélyes állapotba került. Azonnal kórházba szállították és megműtötték, így sikerült megmenteni az életét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top