Aktuális

Két napig feküdt a hideg padlón a 83 éves néni

A szomszédoknak gyanús lett, hogy napok óta nem látták, így a rendőrök meg tudták menteni.

Kedden lakossági bejelentés érkezett a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Balkányi Rendőrőrsére, miszerint egy egyedül élő, 83 éves helyi asszonyt szomszédai több napja nem láttak – írja a Police.hu.

A körzeti megbízott rendőr azonnal elment az idős nő házához, ahonnan halk, fájdalommal telt hangokat hallott kiszűrődni. A belülről zárt ajtót egy közeli telephelyről érkezett segítséggel sikerült kinyitni. Lovas József rendőr zászlós az idős nőre magatehetetlenül, a földön fekve talált rá. A rendőr azonnal értesítette a mentőket, megérkezésükig pedig maga kezdte el a hideg padlón fekvő asszony ellátását.

A 83 éves néni saját elmondása szerint két napja feküdt a földön, miután elesett. Mivel képtelen volt a saját erejéből felállni, segítséget hívni sem tudott.

A szomszédok jelzésének és a gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően az asszony még időben megkapta a szükséges segítséget és egészségügyi ellátást – közölte a rendőrség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top